TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting, vanaf 3 Joico producten ontvangt u 30% korting !

Haar

Producten 1-32 van 39

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
    • Tot 30% korting

Producten 1-32 van 39

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Iedereen weet dat het belangrijk is om je haar goed te verzorgen, maar hoe we dat het beste kunnen doen is toch vaak voor velen onder ons nog onduidelijk. Allereerst is het belangrijk om met een goede basis te beginnen en dat is om pure natuurlijke producten te gaan gebruiken. Dat is niet alleen beter voor je haar, maar ook voor je huid en het milieu.

Zorgen voor jezelf en zorgen voor de aarde hoeven elkaar niet uit te sluiten. Bovendien biedt de natuur de beste ingrediënten om je haar dat te geven wat het nodig heeft.

De shampoo’s, conditioners en maskers van Leonor Greyl en John Masters Organics zijn daarom zeer geschikt voor fijn haar, vet haar, maar zeker ook voor dik, droog, bros en beschadigd haar. Ook de gevoelige en geiriteerde hoofdhuid zal kalmeerd en hersteld worden door middel van de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Naast de haarverzorgingsproducten bieden we ook diverse stylingsproducten aan voor iedere gewenste look. Geef je haar een boost met een volumespray of geef het extra glans en souplesse met een serum of pomade.

Mocht je verder nog vragen hebben over een verzorgings- of een stylingsproduct, mail of bel ons dan gerust!