Be Natural, wear Lily Lolo….

Be Natural, Wear Lily Lolo… Dat is mijn slogan over mijn favoriete make-up merk. ‘Wie?’, denk je nu waarschijnlijk…

Lily Lolo is een make-up merk waar ik persoonlijk heel blij van word. Bij ons in de salon, werken wij al jaren met dit merk.

Lily Lolo komt oorspronkelijk uit Engeland en is een natuurlijk product. Onder ‘natuurlijk’ verstaan wij dat er geen chemische en synthetische stoffen in deze producten worden gebruikt.

Van die stoffen kun je namelijk allergieën of irritaties op je huid krijgen. En dat is iets wat niemand wil natuurlijk. Deze make-up lijn heeft zelfs een antibacteriële werking, waardoor de huid mooi en stralend wordt.

De producten zorgen voor een mooie vlekkeloze teint, die iedere vrouw wil hebben… En wat ook heel belangrijk is: het wordt niet op dieren getest!

Word je nu nieuwsgierig naar dit merk? Neem dan eens een kijkje op de officiële site van Lily Lolo. Hier vind je alle producten van dit mooie merk, maar ook links naar onwijs leuke en handige videos op YouTube. In deze videos krijg je bijvoorbeeld tips & tricks om als een naturel beauty voor de dag te komen of krijg je inspiratie voor mooie of spannende feest make-up voor een heerlijk avondje uit.

Daarom is het leuk om te ‘spelen’ met make-up om zo de mooie accenten van het gezicht naar voren te laten komen, zodat ze meer opvallen. Maar ook om de minpunten – dat wat je minder mooi vindt aan jezelf – meer ‘naar achteren’ te brengen of zelfs helemaal te laten vervagen. Zo kan make-up een verlengstuk van jezelf zijn.

Op de foto’s zien jullie de producten die ik gebruik.

Daarom nogmaals, zoals ik aan het begin ook al zei:

Be Natural, Wear Lily Lolo…

Liefs,

Rika