Help mijn haar valt uit!

Voor mijn gevoel heb ik, sinds ik natuurlijke producten gebruik, best wel een volle haarbos. Tenminste zo voelt het. Niet dat mijn haar echt dik is, maar ik heb wel veel haar, en de producten laten mijn haar ook lekker vol en luchtig aanvoelen.

Nu ik ca. 5 maanden geleden een mooi dochtertje heb ontvangen begint nu dus mijn haar uit te vallen. Tja dat hoort erbij zeggen ze dan, hormonen enz.… Maar de vraag is, laat ik het hierbij zitten? Nee natuurlijk niet, ik ben kapper en we hebben mooie producten in onze salon die mijn probleem kunnen verhelpen. Ik wordt namelijk gek van al die haren die echt overal liggen en aanhangen. Zelfs mijn man merkt het op, maar ja afknippen….? Dat is geen optie.

Maar zoals ik al vertelde hebben wij dus in de salon hele mooie producten voor mijn haaruitvalprobleem, en wel van het merk Leonor Greyl. Dat ga ik proberen!

Dus op een rustige middag in de salon gaan we de hele antihaaruitval behandeling uitproberen. Geheel volgens protocol voor het desbetreffende probleem…

De behandeling ging als volgt:

-          Ik krijg olie op mijn hoofdhuid + een verzorgende olie in mijn lengten.

-          De klaargemaakte treatment wordt aangebracht op mijn hoofdhuid en ik mijn lengten krijg ik een voedend masker.

-          Daarna lekker een kwartiertje gesudderd onder de warmtekap.

-          De uitspoelprocedure duurt ongeveer 15 a 20 minuten, dus dat betekent ook lekker lang massage

-          Als laatste wordt er nog een speciaal ampul voor tegen mijn haaruitval op mijn hoofdhuid aangebracht

Nou ik moet zeggen dat ik deze behandeling sowieso als heel lekker heb ervaren, en na het föhnen voelt mijn hoofdhuid echt super schoon en gestimuleerd aan, en mijn haar zit lekker luchtig.

Of het ook echt de haaruitval gaat tegenhouden dat kan ik nog niet zeggen, omdat ik dit nu pas 1x gedaan heb, ik ga het op langere termijn uitproberen. Deze treatment werkt namelijk het beste wanneer het in een kuurverband wordt gebruikt in een tijdsbestek van 3 maanden.  Maar de producten die gebruikt worden hebben sowieso de functie om de doorbloeding van de hoofdhuid en de haargroei te stimuleren, nou dat is in ieder geval al top. Stopt de haaruitval niet direct, weet ik  toch dat mijn haargroei goed ondersteund wordt.

Dus de schaar gaat er voorlopig ook niet in en die haren die dan nog uitvallen neem ik nog even voor lief.

Ben jij geïnteresseerd in deze behandeling of wil je weten wat je thuis kan doen tegen haaruitval? Bel of mail ons gerust, langs komen mag natuurlijk ook. 

Wil je de producten bekijken op onze site dan kan dat ook, de links zet ik onderaan de blog.

Groetjes Corina

http://www.adija.nl/webshop/merk/leonor-greyl/l-huile-de-leonor-greyl.html

http://www.adija.nl/webshop/merk/leonor-greyl/regenerescence-naturelle.html

http://www.adija.nl/webshop/biologische-haarproducten/haaruitval/concentre-energetique.html

http://www.adija.nl/webshop/biologische-haarproducten/haaruitval/huile-de-germe-de-ble.html

http://www.adija.nl/webshop/biologische-haarproducten/haaruitval/complexe-energisant-leave-in-tegen-haaruitval-6-ampullen.html