Natuurlijke anti aging van Teun…

Natuurlijke anti aging van Teun…

Vroeger heb ik chemische retinol gebruikt, wat mijn huid enorm irriteerde en uit balans bracht. Ik wist dat al die chemische stoffen ook niet goed voor je lijf zijn, dus ging ik op zoek naar de natuurlijke oplossing voor huidherstel en ik kwam toen uiteindelijk terecht bij rozenbottelolie. Rozenbottelolie heeft wel de voordelen en effecten van chemische retinol, maar niet de nadelen…

Daarom wil ik graag dit natuurlijk ingrediënt “ROZENBOTTELOLIE”  een beetje uitlichten voor jullie, zodat jullie ook komen te weten wat het is en wat het doet.

Rozenbottelolie is in de modellenwereld al heel lang bekent en wordt gebruikt door topmodellen o.a. Miranda Kerr.

Rozenbottelolie werd echt populair in skincare producten door een publicatie van de San Marcos Universiteit in het jaar 1988. Ze hebben rozenbottelolie onderzocht op 180 patiënten met ernstige littekens en huidveroudering gedurende 2 jaar. De resultaten waren verbluffend. Littekens waren vervaagd, de verouderde huid was weer fris en egaal. Dit geeft je stof om na te denken.

Nog even een paar feiten op een rij:

Rozenbottelolie bevat o.a. veel:

-           Vitamine A

De kracht zit hem in de hoge concentratie tretinoine, een derivaat van retinol (vit. A) Het stimuleert de celvernieuwing en de collageenproductie.

-          Vitamine C

Rozenbottels zijn de grootste vitamine C bommetjes die in de natuur te vinden zijn. Vitamine C is een sterke antioxidant, die schade van vrije radicalen tegen gaat. (dit zijn invloeden van buitenaf die de huid schaden)

-          Vetzuren

Linolzuur (47%) en linoneenzuur (35%). Deze zuren helpen onze huid om snel te herstellen en de huid te repareren. De verzuren geven de huid een enorme boost bij celvernieuwing.

Ik heb inmiddels weer een nieuw huidverzorgingsmerk gevonden wat heel puur is, namelijk ‘Saaf’. Deze lijn heeft ook een hele mooie hydraterende huidserum die veel rozenbottel zaadolie bevat, maar ook natuurlijke saffloer olie en granaatappel zaadolie.

Deze lijn is al te krijgen bij ons in de winkel en is binnenkort ook op deze site te vinden. Verder hebben wij ook nog een paar andere producten die rozenbottelolie bevatten, namelijk van dr. Alkaitis de nourishing treatment oil en van Antipodes de Divine avocado & rosehip face oil

Ik zou zeggen, ga gewoon eens lekker bekijken welk product jou het meest aanspreekt, en mocht je iets uit willen testen, laat het ons dat weten, dan regelen we gewoon wat test materiaal.

Hopelijk krijg jij net zoveel plezier en resultaat met deze wonderolie als ik.

Groetjes Teun