TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting !

Adija Blog

 1. Natuurlijke anti aging van Teun…

  Natuurlijke anti aging van Teun…

  Natuurlijke anti aging van Teun…

  Vroeger heb ik chemische retinol gebruikt, wat mijn huid enorm irriteerde en uit balans bracht. Ik wist dat al die chemische stoffen ook niet goed voor je lijf zijn, dus ging ik op zoek naar de natuurlijke oplossing voor huidherstel en ik kwam toen uiteindelijk terecht bij rozenbottelolie. Rozenbottelolie heeft wel de voordelen en effecten van chemische retinol, maar niet de nadelen…

  Daarom wil ik graag dit natuurlijk ingrediënt “ROZENBOTTELOLIE”  een beetje uitlichten voor jullie, zodat jullie ook komen te weten wat het is en wat het doet.

  Rozenbottelolie is in de modellenwereld al heel lang bekent en wordt gebruikt door topmodellen o.a. Miranda Kerr.

  Rozenbottelolie werd echt populair in skincare producten door een publicatie van de San Marcos Universiteit in het jaar 1988. Ze hebben rozenbottelolie

  Lees meer »
 2. Be Natural, wear Lily Lolo….

  Be Natural, wear Lily Lolo….

  Be Natural, Wear Lily Lolo… Dat is mijn slogan over mijn favoriete make-up merk. ‘Wie?’, denk je nu waarschijnlijk…

  Lily Lolo is een make-up merk waar ik persoonlijk heel blij van word. Bij ons in de salon, werken wij al jaren met dit merk.

  Lily Lolo komt oorspronkelijk uit Engeland en is een natuurlijk product. Onder ‘natuurlijk’ verstaan wij dat er geen chemische en synthetische stoffen in deze producten worden gebruikt.

  Van die stoffen kun je namelijk allergieën of irritaties op je huid krijgen. En dat is iets wat niemand wil natuurlijk. Deze make-up lijn heeft zelfs een antibacteriële werking, waardoor de huid mooi en stralend wordt.

  De producten zorgen voor een mooie vlekkeloze teint, die iedere vrouw wil hebben… En wat ook heel belangrijk is: het wordt niet op dieren getest!

  Word je nu nieuwsgierig naar dit merk? Neem dan

  Lees meer »
 3. Help mijn haar valt uit!

  Help mijn haar valt uit!

  Voor mijn gevoel heb ik, sinds ik natuurlijke producten gebruik, best wel een volle haarbos. Tenminste zo voelt het. Niet dat mijn haar echt dik is, maar ik heb wel veel haar, en de producten laten mijn haar ook lekker vol en luchtig aanvoelen.

  Nu ik ca. 5 maanden geleden een mooi dochtertje heb ontvangen begint nu dus mijn haar uit te vallen. Tja dat hoort erbij zeggen ze dan, hormonen enz.… Maar de vraag is, laat ik het hierbij zitten? Nee natuurlijk niet, ik ben kapper en we hebben mooie producten in onze salon die mijn probleem kunnen verhelpen. Ik wordt namelijk gek van al die haren die echt overal liggen en aanhangen. Zelfs mijn man merkt het op, maar ja afknippen….? Dat is geen optie.

  Maar zoals ik al vertelde hebben wij dus in de salon hele mooie producten voor mijn haaruitvalprobleem, en wel van het merk Leonor Greyl. Dat ga ik proberen!

  Dus op een rustige middag in de salon gaan we de hele antihaaruitval behandeling uitproberen. Geheel volgens

  Lees meer »
 4. Mijn ervaring met de producten van dr. Alkaitis

  Mijn ervaring met de producten van dr. Alkaitis

  Een productlijn waarvan ik echt kan zeggen dat het 100% clean is zijn de producten van dr. Alkaitis. Achter deze producten zit zo’n mooie filosofie en de lijfspreuk van het brein erachter is dan ook: “alles wat je niet kan eten moet je ook niet op je huid smeren”.

  Daar zit natuurlijk echt wel wat in, want alle stoffen die in aanraking komen met je huid komen uiteindelijk in je lichaam terecht. Dus waarom zou je biologisch en verantwoord eten (hier zijn veel mensen al bewust mee bezig) als je ondertussen ’s ochtends en ’s avonds allerlei chemische “verzorgingsproducten” op je huid smeert. Het voelt lekker, het ruikt lekker, maar weten we eigenlijk wel wat er precies in zit en wat dat voor invloed heeft op je lichaam?

  Het is dus belangrijk niet alleen jezelf, maar ook je huid een goed maaltijd te geven, iets dat ook daadwerkelijk je lichaam op een verantwoorde manier voedt en verzorgt.

  Graag wil ik een product uitlichten van

  Lees meer »
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105