Mijn ervaring met de producten van dr. Alkaitis

Een productlijn waarvan ik echt kan zeggen dat het 100% clean is zijn de producten van dr. Alkaitis. Achter deze producten zit zo’n mooie filosofie en de lijfspreuk van het brein erachter is dan ook: “alles wat je niet kan eten moet je ook niet op je huid smeren”.

Daar zit natuurlijk echt wel wat in, want alle stoffen die in aanraking komen met je huid komen uiteindelijk in je lichaam terecht. Dus waarom zou je biologisch en verantwoord eten (hier zijn veel mensen al bewust mee bezig) als je ondertussen ’s ochtends en ’s avonds allerlei chemische “verzorgingsproducten” op je huid smeert. Het voelt lekker, het ruikt lekker, maar weten we eigenlijk wel wat er precies in zit en wat dat voor invloed heeft op je lichaam?

Het is dus belangrijk niet alleen jezelf, maar ook je huid een goed maaltijd te geven, iets dat ook daadwerkelijk je lichaam op een verantwoorde manier voedt en verzorgt.

Graag wil ik een product uitlichten van dr. Alkaitis waarvan ikzelf echt fan ben, namelijk het paradepaardje van de lijn: “nourishing treatment oil”.  Deze therapeutische olie is een echte allrounder en kun je dus overal voor gebruiken, dag en nacht, gezicht, lichaam en hoofdhuid. ’S Nachts gebruik ik de olie puur over mijn vochtserum heen (ik heb zelf echt een vochtarme droge huid) en overdag meng ik hem met mijn dagcreme voor net wat meer “glow” op mijn huid en hydratatie.

Bomvol met therapeutische maagdelijke oliën, kruiden en planten, een echte superfood voor elke huid….ja ook voor een onrustige en/of vette huid! E n het mooie is ook dat alle ingrediënten koudgeperst zijn, dat wil zeggen dat het dus nog 100% de werkzame stoffen in zich heeft. Raw skin food dus.

Ben je nieuwschierig geworden naar “this miracle in a bottle”? Check dan even deze link, daar vind je nog iets meer productinformatie….http://www.adija.nl/webshop/huid/olie-serum-tonic/dr-alkaitis-organic-nourishing-treatment-oil.html

Sinds ik erachter gekomen ben dat het zo’n verschil maakt als je echt pure producten voor je huid, haar en lichaam gebruikt,  zou ik echt niets anders meer willen. Zorgen voor jezelf en zorgen voor de aarde hoeven elkaar dus echt niet uit te sluiten en een natuurlijk product kan net zo luxe zijn als reguliere synthetische cosmetica, slechts met het gebruik van de rijkdommen van de natuur….slechts?

Groetjes Corina