TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting !

Creme Shampoo creme aux fleurs

Op voorraad
SKU
3450870020122
Wat is het?
Hydraterende en kalmerende shampoo-creme welke geschikt is voor zeer droog haar en/of een gevoelige droge hoofdhuid. Creme aux fleurs maakt pluizig haar glad en soepel, terwijl het meest droge haar direct gehydrateerd wordt.
Inhoud: 200ml.
Voor meer productinfo zie hieronder.
€ 26,50
Wat is het?
Hydraterende en kalmerende shampoo-creme welke geschikt is voor zeer droog haar en/of een gevoelige droge hoofdhuid.
Inhoud: 200ml.
Gebruik: Maak niet je haar nat. Breng de creme aan van aanzet tot punt op droog haar en laat 10minuten inwerken. Begin daarna met het wassen van het haar door telkens kleine hoeveelheden water toe te voegen, en emulgeer zo de creme door het haar en laat hem langzaam opschuimen. Als het haar uiteindelijk helemaal doordrenkt is van het water en het gaat opschuimen mag je de shampoo uitspoelen met overvloedig veel water.
 
Creme aux fleurs maakt pluizig haar glad en soepel, terwijl het meest droge haar direct gehydrateerd wordt. Dit product is ook ideaal voor na het kleuren. Breng het dan aan op handdoekdroog haar en volg dezelfde gebruiksaanwijzing. Het zorgt ervoor dat de kleur beter opgenomen wordt in het haar, kalmeert gelijk de eventueel gevoelige hoofdhuid en geeft enorm veel glans.
 
Meer informatie
ean 3450870020122
Haartype Hoofdhuidproblemen
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105