TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

Onze Behandelingen

Bij Adija kunt u terecht voor diverse behandelingen. Denk hierbij aan haarbehandelingen zoals kleuren en verlengen. Maar ook bieden wij een scala aan huidbehandelingen zoals huidverjonging, huidverbetering, kleurbehandeling en make-up behandelingen.
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in diverse nieuwe behandelingen zoals wenkbrauw treatments.

office-1

Haarbehandelingen

Bij Adija maken wij een haarverlenging mogelijk met behulp van Djarling haar en weefsysteem. Hier lezen jullie een informatief stuk over dit systeem, over het haar en de techniek…

DJARLING: SINDS 1988

De basis van dit systeem – haarverlenging met behulp van een gevlochten rand – bestond al ruim voor 1988. Jette Djarling is er echter in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met zacht en fijn haar. Zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

Scandinavisch haar is nog poreuzer, kwetsbaarder, blonder en fijner dan het Nederlandse haar. Om die reden ging de Deense Jette Djarling bijna dertig jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. In 1988 lanceerde ze een nieuwe hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die jaar in jaar uit kan worden gebruikt: The Original Djarling Hairweaving. In Scandinavië is dit systeem al jaren een begrip. Djarling is er marktleider op het gebied van het verlengen en vermeerderen van het haar.

DJARLING – HAAR EXTENSIONS VAN TOPKWALITEIT

Djarling Hair Extensions is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om het beste haar te bemachtigen dat er in de wereld te koop is.

Voor het Djarling Hair Extensions – heel dunne, handgemaakte ‘matjes’ – wordt uitsluitend gebruikgemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Djarling Hair Extensions is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting. Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Scandinavische en dus ook het Hollandse haar, versmelt Djarling Hair echt met het eigen haar. Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een wat vollere haarbos.

“Het is moeilijk om de kwaliteit van Djarling Hair Extensions te beschrijven”, vindt de bekende haarexpert Marielle Bastiaansen. “Je moet het echt voelen en ervaren. Maar omdat ik er al vele jaren mee werk, kan ik echt garanderen dat Djarling staat voor kwaliteit. Daar kan ik blind op vertrouwen en dat is ongelooflijk belangrijk. Veel klanten dragen dit extra haar 365 dagen per jaar, dan moet het er ook top uitzien. Door het mooie haar in combinatie met de bijzondere techniek kan ik dat aan elke klant beloven. Het is niet zichtbaar dat je de natuur een handje hebt geholpen. Er hangt een prijskaartje aan hairweaving, maar het is zeker wel betaalbaar. Je moet het op jaarbasis bekijken; je schaft het haar aan en je hebt er vervolgens zes tot twaalf maanden plezier van”.

DE TECHNIEK
Het weefsysteem van Djarling Hair Extensions is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit  niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën.

Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarexpert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair Extensions misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

Het Djarling Hair wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde Djarling Hair smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen, een staart maken en zelfs opsteken. De banen worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Het voelt dus echt alsof Djarling Hair Extensions deel uitmaakt van het eigen haar. Na twee maanden wordt het vlechtje losgehaald en dan wordt het extra haar op een nieuw vlechtje weer teruggeplaatst. Zo wordt het eigen haar nooit te lang belast.

Copyright © Adija | Tel 0527 686 105