TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

Huile de Magnolia

Op voorraad
SKU
3450870020252
Wat is het?
deze olie is een rijk verzorgende olie voor je gezicht en lichaam. Een mix van botanische oliën rijk aan pro vitamine A zijn gecombineerd met de heerlijke geur van de Magnolia bloem, voorkomt uitdroging van je huid en zorgt in de zomer dat je huid goed de mooie bruine tint lang vasthoud.
Inhoud: 95ml
Voor meer productinfo zie hieronder.
€ 40,50
Wat is het?
Deze olie is een rijk verzorgende olie voor je gezicht en lichaam. Een mix van botanische oliën rijk aan pro vitamine A zijn gecombineerd met de heerlijke geur van de Magnolia bloem, voorkomt uitdroging van je huid en zorgt in de zomer dat je huid goed de mooie bruine tint lang vasthoud.
Inhoud: 95ml
Gebruik:
Gebruik in kleine hoeveelheid en masseer in de huid als dit nodig is.
Deze olie is ideaal voor massage en na het ontharen.
Voor make-up verwijderen: veeg met een vochtig wattenschijfje de make-up weg, drup vervolgens een paar druppels olie op je vingertoppen en masseer je gezicht zodat de make-up wegsmelt.
Inhoud: 
Natuurlijke plantaardige oliën die rijk zijn aan pro-vitamine A en carotenoïde, te verzachten en het herstel van de huid:
* Hazelnootolie
* Jojoba olie
  
Siliconenvrij, koolteervrij, parabenen en natrium laureth sulfaat vrij.
Meer informatie
ean 3450870020252
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © Adija | Tel 0527 686 105