TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting !

Joico

Goedendag, welkom in de Joico Webshop van Adija. Wij verkopen het hele assortiment van Joico op deze webshop en bieden daarbij korting aan op de adviesprijs. We zijn zelf een bedrijf dat al vele jaren in de praktijk werkt met Joico, en dus kunnen we je altijd van goed advies voorzien, mocht je er niet uitkomen welk product voor jou geschikt is. We staan graag voor je klaar en zien er naar uit om je blij te maken met de heerlijke Joico producten.

Joico is een Amerikaans merk dat al vele jaren aan de top staat bij stylisten wereldwijd door hun geavanceerde technologieën en complexen die in alle producten zitten. De unieke haareigen bouwstoffen en het kleine moleculaire gewicht zorgt ervoor dat de verzorgingsproducten daadwerkelijk je haar van binnen naar buiten weer opbouwt.

De allernieuwste technologie is het “bond building complex”. Dit revolutionaire complex zal de haarbruggen die in je haar zitten opnieuw verbinden, herstellen en versterken. Zo heb je gelijk minder breekbaar haar, meer souplesse, glans en veerkracht. Haarstylisten over de hele wereld zijn enorm enthousiast over dit nieuwe complex en de producten zijn nu ook voor jou als consument verkrijgbaar. Haal een professionele salon behandeling nu in huis en geniet van gezond haar.

TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting !

Producten 1-32 van 97

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  • Tot 20% korting
  • Tot 20% korting

Producten 1-32 van 97

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor alle haartypen zit er een perfect product in deze lijn. Of je nu fijn haar hebt, een gevoelige hoofdhuid, dik droog krullend haar, of zwaar beschadigd gekleurd haar, niets is te gek voor Joico. Joico blaast je haar weer nieuw leven in en zal je haar voor toekomstige beschadiging beschermen. Ervaar al na 1x gebruik van bijvoorbeeld een shampoo + conditioner of masker al het enorme verschil.

Ook in alle stylingsproducten zitten unieke haarherstellende en haar beschermende complexen, zodat stylingsproducten voortaan je haar niet meer uitdrogen, maar beschermen, fixeren en voeden tegelijk.

Even een paar feiten op een rij over Joico:

 • Joico doet wat het beloofd
 • Is wereldwijd toonaangevend op het gebied van professionele haarverzorging
 • Verkrijgbaar in meer dan 65 landen                
 • Met meer dan 50 producten is een oplossing voor ieder haarprobleem
 • Joico richt zich op het leveren van hoogwaardige, veilige en milieuvriendelijke producten
 • Joico wordt niet op dieren getest
 • Producten worden geproduceerd met stroom uit eigen windturbines
 • Joico reduceert vrijwillig haar CO2 uitstoot
 • De verpakkingen bestaan uit 70% gerecycled materiaal
 • Heeft de Green Power Leadership Award van het Amerikaans milieuagentschap EPA ontvangen

We hopen dat je net als ons enthousiast bent geworden over deze top kwaliteit producten en we zien er naar uit om een passend advies te geven, zodat jij het mooist haalbare haar krijgt wat je verdient. Mooi en gezond haar, van binnen en van buiten.

Om op de hoogte te blijven van acties over Joico kun je ons ook op Facebook vinden