TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting, vanaf 3 Joico producten ontvangt u 30% korting !

Joico Color Care

Als je je haar gekleurd hebt wil je natuurlijk een lange levensduur van je kleur, zodat je zo lang mogelijk kan genieten van je dure kappersbehandeling. Je wilt toch niet door het gebruik van een verkeerde shampoo je pas geverfde haar zo door de gootsteen heenspoelen?

Hiervoor heeft Joico speciaal de Color Endure lijn ontwikkeld. De lijn is speciaal sulfaatvrij gemaakt om zo de levensduur van de kleur te verlengen met 33%. De glans van de kleur is bij het gebruik van deze speciale lijn voor gekleurd haar 88% langer zichtbaar.

De lastigste kleur om mooi te houden is rood. Dit komt omdat het een grote kleurmolecuul is. Gebruik je dan niet de juiste producten dan zal je haar heel snel de kleur loslaten. De color endure lijn bevat een speciaal toegevoegd exclusief Multi Spectrum Defence complex. Dit complex zorgt ervoor dat je kleur een langere levensduur heeft, voorkomt vervaging en verandering van je kleur en beschermd je haar tegen Uv-stralen. De Color Endure zal je haar en kleur laten stralen elke dag opnieuw.

Naast de reguliere Color Endure shampoo en conditioner is er ook nog de speciale violetlijn. Deze producten neutraliseren alle geeltinten in je haar waar je het niet hebben wilt. Vooral bij blondines en vrouwen met grijs haar is deze violet shampoo en conditioner erg mooi. Je kan het ook een zilvershampoo en zilverconditioner noemen. Joico onderscheidt zich met deze lijn, omdat er puur violet pigment is toegevoegd, daardoor gaat het ook echt geeltinten in het haar tegen. Joico doet wat het belooft.

TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting, vanaf 3 Joico producten ontvangt u 30% korting !

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Heb jij een neutrale of koele bruintint dan heeft Joico ook een hele mooi Color Balance lijn, deze is net zoals de violet lijn, alleen dan uitgevoerd met blauw pigment. Brunettes kunnen heel snel koper of oranje uit slaan, vooral wanneer er ook highlights in je kleur zijn gemaakt. Bijvoorbeeld bij een balayage. Wil je deze bruintint mooi koel houden, dan is de Color Balance Blue shampoo en conditioner heel geschikt. Deze neutraliseren je kleur en voorkomt zo dat het niet koper of oranje wordt. Dus, heb jij een koele natuurlijk bruintint? Joico Color Balance blue houd hem cool.

Dan bevat deze lijn nog 3 speciale intense kleurshampoo’s en conditioners. Rood, Bruin en Koper. Heb jij dus echt een intense felle kleur en je wil goed de intensiteit behouden, dan zijn deze shampoo’s en conditioners echt wat voor jou.

Net zo belangrijk als je shampoo is, is ook je conditioner. Een kleurconditioner zal meer gericht zijn op het beschermen en herstellen van de schubben laag van je haar. Als deze laag, de buitenste laag van je haar, goed gesloten is en beschermd is, zal je kleur langer mooi blijven en glanzen. Conditioner hoef je alleen te gebruiken in het gedeelte van het haar wat je vast kan pakken in een staart. Het is erg geconcentreerd en is dus zuinig in gebruik.

Heb je geen zin in uitgebreide behandelingen? Dan is er ook een Co+Wash, dit is shampoo en conditioner twee-in-één!

Een lekker masker in een leuke kleur? Dan is er ook nog iets nieuws in deze lijn, namelijk Color Butters. Deze intense kleurmaskers geven felle kleuren echt een intense boost, of is leuk om te gebruiken om een fashionable toutch bij blondines te maken. De Color Butters geven een intense, maar gewichtsloze verzorging en blijft tot ongeveer 10 wasbeurten zichtbaar. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Deze Color lijn is beschikbaar in verpakkingen van 300 milliliter, maar sommige zijn ook te verkrijgen in 1000 milliliter verpakkingen. We leveren deze inclusief een handige doseerpomp. Zo haal jij je professionele verpakking nu ook in je badkamer. Dit is in aanschaf iets duurder, maar op lange termijn voordeliger. Ook handig als meerdere gezinsleden gebruik willen maken van de Joico producten.