Joico Curl

Als je krullen hebt is het lastig om de juiste producten voor je haar te vinden. Maar Joico heeft sinds kort een nieuwe lijn ontwikkelt en biedt jou bos krullen daarom de oplossing die je zoekt! Joico Curl is geboren.

Joico heeft een speciale technologie ontwikkelt die je krullen omtovert in een kroesvrije handelbare, zachte en glanzende haardos. Deze technologie is toegevoegd in alle producten van deze lijn, het heeft de naam: Curl Repairing TechnologyTM. Het hersteld en voedt het haar precies op de beschadigde plekken, daar waar het nodig is. Hierdoor krijg je een gezondere, veerkrachtigere krullen. Ook geeft het je haar een langdurige bescherming tegen kroezen.

Joico producten werken altijd aan de binnenkant en de buitenkant van het haar. Zo wordt het van binnen naar buiten weer opgebouwd met de juiste voedingsstoffen en bouwstoffen.

De Curl lijn bestaat uit diverse producten, zodat jij precies kan uitzoeken wat er precies bij jou krul en haarstructuur past. We hebben bij alle producten zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat het is en doet. In het kort willen we de lijn ook hier nog voor jullie uitlichten.

Je begint allereerst met de Curl Shampoo, deze cleanst je krullen op een zeer milde wijze, geeft hydratatie en veerkracht. Deze shampoo is sulfaatvrij, zodat je krul niet te veel uitdroogt tijdens het wassen. Het mooiste effect is om de shampoo met de bijbehorende Curl Conditioner te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat je haar na het wassen met shampoo extra beschermt is tegen kroezen en luchtvochtigheid. Ook geeft het een betere doorkambaarheid, glans en hydratatie.  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naast de shampoo en conditioner heeft de lijn diverse haarherstellende producten en stylingsproducten. Laten we beginnen bij de Curl Perfected Correcting Milk. Prep en voedt je haar met deze spray, en bereid je haar voor op een perfecte styling. De lotion zorgt voor een perfecte PHwaarde en hersteld poreus beschadigd haar.

Na deze prep is het fijn om de volgende stap te nemen met de Curl Controlling Foam Wax of de Curl Controlling Anti-Frizz Styler, kies het product dat het beste bij je past. Het ene product is een mousse en het andere product heeft meer een gel-achtige substantie. Beide producten bevatten weer het Curl Repairing TechnologyTM met extra AqualastikTM toegevoegd. Dit geeft je krul een flexibele fixatie, meer volume, bescherming en versteviging.

Kakt je krul in na een dag? Dan is het wel eens nodig om je krullen nieuw leven in te blazen tussen twee wasbeurten door. Daar is de Curl Refreshing Reanimating mist perfect voor. Deze activeert de stylingsproducten weer opnieuw, hersteld de veerkracht en geeft zo een heerlijke verfrissing aan je krul tussen de wasbeurten.

Voor de snelle beurt kun je de Co+Wash Curl gebruiken. Echt een ideaal product voor op vakantie, of na een avondje stappen en je wel je haar lekker wilt opfrissen zonder het uitgebreid te wassen. Het is een shampoo en conditioner twee-in-één. Reinigt en verzorgt je haar in 1stap! Hij is heel geconcentreerd en is dus zuiniger in gebruik dan een reguliere co-wash.  Alle verzorgende bestanddelen die je gewent ben van de Joico producten zitten hier ook in. Zo verzorg en versterk je je haar op een snelle manier.

Er zijn mini’s van deze lijn te verkrijgen, heel handig om zo producten uit te proberen, er zijn reguliere verpakkingen, maar we bieden ook proffesionele verpakkingen van 1 liter aan. Heerlijk als een product je goed bevalt, en het is uiteindelijk ook voordeliger. We leveren de liter inclusief een doseerpomp.