TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting !

Joico Daily Care

De Joico Daily Care lijn bestaat in Nederland tegenwoordig nog maar uit één product en dat is de bekende Treatment Shampoo. De naam Daily Care zegt het zelf eigenlijk al,  deze lijn is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en is hierdoor ook zeer mild voor de hoofdhuid, maar ook voor de huid van je lichaam. Heb je bijvoorbeeld een heel droge gevoelige lichaamshuid, dan kun je deze ook voor je lichaam gebruiken. Een echte familieshampoo kun je het ook wel noemen. Geschikt voor iedereen met normaal haar, maar met uitstek geschikt voor de gevoelige, schilferige, jeukende hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen samengevat.

Perfect ook voor pubers, waarbij hormonen zorgen dat de huid uit balans is. Maar ook volwassen kunnen hier veel last van hebben. Als de conditie van je hoofdhuid niet mooi in balans is kun je last krijgen van een droge jeukende hoofdhuid, je hebt misschien wel roos, schilfers, irritatie enzovoort. Maar het kan ook zijn dat je echt last hebt van eczeem of psoriasis, dan is deze shampoo ook heel geschikt. Het verwijderd namelijk op een heel milde wijze alle droge huidcellen van de hoofdhuid als gevolg van deze problemen.

Als je deze shampoo net gaat gebruiken kan het probleem zich eerst erger gaan voordoen dan dat het eigenlijk al was. Dit komt door de verwijdering van alle droge huidcellen van de hoofdhuid. Je gaat pas verbetering zien nadat je ongeveer veertien keer deze shampoo hebt gebruikt. Tegelijkertijd houd het de conditie van het haar gezond. Alle Joico producten bevatten namelijk een speciaal complex dat ervoor zorgt dat de werkzame en voedende moleculen echt tot diep in het haar kunnen komen en niet alleen een laagje om het haar heen leggen. Dit noemen ze het Bio Advanced Peptide complex. Verder zorgt deze lijn ervoor dat het proteïne en het vocht gehalte in het haar op peil blijft, zodat het haar veerkrachtig blijft. Het biedt dus een optimale verzorging aan ieder haartype, geeft body, glans en veerkracht en biedt je haar souplesse, gezondheid en stevigheid.

TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting !

Graag willen we ook nog een aantal ingrediënten benoemen die duidelijk maken waarom deze shampoo zo geschikt is voor een probleemhoofdhuid. Droogheid, jeuk, schilfers en gevoeligheid worden aangepakt door onder andere Inositol - dit is een natuurlijk conditionerend middel dat gezond huidweefsel stimuleerd; Biotine - voor een uitstekende bloedcirculatie; Jojoba en Safflower Olie - hydrateren en verwijderen onzuiverheden. Natuurlijk heeft Joico ook het unieke Bio-Advanced Peptide Complex toegevoegd om je haar te beschermen en te herstellen van binnenuit. 

Zoals je inmiddels goed kan begrijpen is deze lijn echt probleemoplossend en een echte allrounder. Zet deze shampoo in je badkamer en je hele gezin kan hiervan genieten en profiteren van een frisse gezonde hoofdhuid en stralend haar. Mocht je haar nu bijvoorbeeld geverfd zijn of is het misschien beschadigd doordat je het föhnt, stijlt krult of wat dan ook, dan nog is deze shampoo prima geschikt om te gebruiken, alleen adviseren we er wel een extra voedend masker bij voor lengten. En dagelijks na het wassen ook conditioner gebruiken is dan heel belangrijk. Zo worden ook de lengten van het haar optimaal gevoed. Alle lijnen van Joico zijn prima met elkaar te mengen, zo kun je echt precies op jou behoeften inspelen en deze shampoo gebruiken voor je hoofdhuid en voor de rest van het gezin, maar voor jezelf een extra conditioner toevoegen, zo verzorg je je haar echt van wortels tot punt.

Onze ervaring met deze lijn is heel positief, de meeste klanten die deze shampoo gebruiken komen hier op terug. We mogen op onze site ook een review laten zien van iemand die ook heel tevreden is met dit product. Als jij ook zo blij bent met dit product zou je dan ook een review op onze site willen plaatsen? We willen graag zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met de ongeëvenaarde Joico producten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105