TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

Joico K-pak

K-Pak is een lijn van Joico die bestaat uit de meeste geavanceerde producten speciaal voor zwak beschadigd haar. K-Pak is een ware proteïne bom voor je haar. De gehele lijn bevat het hoogste concentratie van het Bio Advanced Peptide ComplexTM. Dit betekend dat de lijn speciaal gericht is op het optimale herstel van je haar. Het complex zal de vochtbalans en de poreusheid herstellen. Ook is het een perfecte basis om je haar gezond te houden en te beschermen voor schade wat het in de toekomst kan oplopen.

Even een paar duidelijke eigenschappen op een rij van deze lijn: Hij is herstellend, repareert en beschermt het haar. Geeft radicale verbetering aan zwak, broos breekbaar haar. Het Hair Protection SystemTM maakt tevens je haar beter bestand tegen verschillende stressfactoren.

Op een later moment is de K-Pak lijn uitgebreid met een Color Therapy lijn, deze lijn is nog eens extra gericht op kleurbehoud. Poreus, beschadigd haar heeft namelijk de neiging om snel zijn kleur te verliezen, vooral wanneer het van blond naar donker is gekleurd. Deze lijn is daar extra op gericht. Ook kunnen we wel stellen dat de shampoo en conditioner iets ‘rijker’ aanvoelen dan de normale K-pak lijn, dit voelt heel prettig aan op pas gekleurd haar en op beschadigd haar dat van nature ook van dikker en droger is. Misschien past dit beter bij je situatie en je haarconditie. Zo biedt Joico allerlei mogelijkheden en verschillende verzorgingslijnen aan! Neem gerust een kijkje bij al deze verschillende lijnen en ontdek wat bij jou past.

TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting !

De K-Pak lijn is vrij breed en er is veel diversiteit aan producten te verkrijgen, zo kun je precies uitvinden wat het beste voor je haar is en wat het beste bij je ritueel past. Voor ultiem haarherstel kun je kiezen om je haar te voeden met een aantal ‘stappen’. Maar je kan het ook basic houden en bijvoorbeeld alleen een shampoo en conditioner gebruiken.

Het ligt er eigenlijk ook aan in hoeverre je haar beschadigd is. Ons advies voor zwaar beschadigd haar is toch wel dat je een toevoeging van een masker gebruikt en voor dik droog haar is er ook een extra voedende conditioner. De K-Pak deep penetrating reconstructor is een parade paardje van de lijn. Dit proteïne masker gaat voor 80% het herstel verzorgen aan de binnenkant van het haar. De intense hydrator daarentegen doet precies het tegenovergestelde, die reconstrueert meet de buitenste laag van het haar. Als je deze twee stappen dus na elkaar opvolgt geef je je haar hiermee een ultieme professionele behandeling voor herstel.

Hou je meer van snel haarherstel? Dan is er een masker genaamd de Revitalux, deze is eigenlijk een combinatie van de twee producten die we hierboven hebben besproken. Dit masker zouden wij meer geschikt achtten voor de wat ‘fijnere’ haartypen. Maar zoals we al zeiden is de Deep Penetrating Reconstructor echt wel een paradepaardje. Dit revolutionaire masker heeft al vele awards gewonnen in zijn loopbaan als beste haarhersteller!

Verder zijn er nog leave-in en stylings producten. Een herstellende spray, een serum, maar ook de stylingsproducten van de lijn kun je scharen onder “verzorgende producten”. Deze K-Pak stylingsproducten zijn eigenlijk best uniek, want ook zij bevatten het hoogste concentratie van het Bio Advanced Peptide ComplexTM en het Het Hair Protection SystemTM. Daardoor kun je je haar stylen terwijl het tegelijkertijd diep gevoed wordt. De stylingslijn bestaat uit een Serum, een Smooting Balsem, een Mousse en een Haarlak. Zo kan Joico je alles bieden wat je graag wilt. Elk effect, elk haartype en elke haarstijl.

11 producten

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. k-pak deep-penetrating reconstructor 150ml
 2. K-pak shampoo
 3. K-pak Liquid Reconstructor
 4. K-pak Intense hydrater
 5. K-Pak Clarifying Shampoo 300ml
 6. K-Pak Shampoo 1Liter
  K-Pak Shampoo 1Liter
  Waardering:
  100%
  € 71,95
 7. K-pak Conditioner 1Liter
  K-pak Conditioner 1Liter
  Waardering:
  100%
  € 83,40
 8. Deep Penetrating Reconstructor 1 Liter
 9. K-Pak Intense Hydrator 1 Liter
 10. K-Pak Clarifying Shampoo 1 Liter
 11. K-pak reconstructing conditioner 250ml

11 producten

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105