TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting, vanaf 3 Joico producten ontvangt u 30% korting !

Antipodes Kiwi Seed Oil Eyecream

SKU
94183986
Waardering:
80% of 100
Op voorraad
€ 49,00
-
+
Overzicht
Wat is het?
Een luxe, maar toch lichte oogcrème met een verkoelende en kalmerende werking. Bevat superrijke vitamine C uit de zaden van de Nieuw-Zeelandse kiwi’s en de revolutionaire antioxidant Vinanza Grape® werken uitstekend om beschadigd huid weefsel te herstellen. Geschikt voor elke huidtype. 
Inhoud: 30ml. 
Voor meer product en ingrediëntinformatie zie onderaan de pagina. 
Een luxe, maar toch lichte oog crème voor een verkoelende en kalmerende werking. Superrijke vitamine C uit de zaden van de Nieuw-Zeelandse kiwi’s en de revolutionaire antioxidant Vinanza Grape® werken uitstekend om beschadigd huid weefsel te herstellen.
Schoonheidselementen
Kiwifruit seed oil-kiwizaadolie - deze olie bevat ongeveer 60% Alfa linoleenzuur of Omega 3 en is ook een rijke bron van vitamine C en vitamine E. Helpt de vochtbalans van de huid te onderhouden en herstelt beschadigd huidweefsel.
Carrot seed oil-wortelzaadolie - door stoom gedistilleerde wortelolie geeft een goudoranje olie die rijk is aan vitamine C en E. Werkt aan verbetering van de huidskleur en teint en doet de vermoeide en lusteloze huid ontwaken.
Pure plantengeur: Geurloos
Dagelijks ritueel - breng twee maal daags aan op de delicate huid rond de ogen door met de vingertoppen zachtjes in te deppen. Geniet van het verzachtende effect.
Aanbevolen voor ieder huidtype.
Inhoud: 30ml.
Meer informatie
ean 94183986
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antipodes Kiwi Seed Oil Eyecream
Uw waardering