TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting !

Leonor Greyl

Goedendag, welkom in de Leonor Greyl webshop van Adija. Wij verkopen het gehele Leonor Greyl assortiment in onze kapsalon en op onze site. Wij zijn een kapsalon dat al jaren met haar producten zoals Leonor Greyl werkt. We helpen u dan ook graag met adviseren van een goed product voor u haar. Als u ons advies wenst kunt u altijd bij ons terecht in de kapsalon maar ook via de site. Wij willen u graag blij maken met passend product voor het haar.

Ik wil u graag wat meer over ons geweldige merk Leonor Greyl vertellen. Het verhaal van Leonor Greyl begint bij de ontmoeting van twee gepassioneerde personen in 1968. Leonor, een fan van haar verzorging en schoonheid. Jean-Marie, een ingenieur en een zeer enthousiaste botanicus. Samen delen ze een gemeenschappelijke wens. Namelijk het creëren van een natuurlijke haarverzorging lijn, al lang voordat de 'bio'-trend een hit werd. Planten hadden geen geheimen voor Jean-Marie Greyl die ook een diploma  in galeniek heeft. Het idee om haarverzorging producten te maken met planten en natuurlijke ingrediënten was in die tijd geen normaliteit. Maar het sloeg aan en zo werd de Leonor Greyl lijn geboren.

Let op: Bij aankoop  van 3 Leonor Greyl producten krijg je tijdelijk De magnolia, een handdoek en kam cadeau!

Producten 1-32 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
    • Tot 20% korting

Producten 1-32 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Achter het succes van Leonor Greyl zitten niet alleen de prachtige producten. Maar ook de pure ingrediënten en de uitgebreide kennis en ervaring van ongeveer 45 jaar. De liefde en passie voor natuurlijke producten speelt ook een hele grote rol. Leonor Greyl word gebruikt door vele beroemdheden. En ontvangt dan ook regelmatig prijzen voor de unieke producten.

Leonor Greyl is een natuurlijke lijn die geschikt is voor alle haartypes. Het is ook geschikt voor vele haar en hoofdhuid problemen. Leonor Greyl is dan ook honderd procent natuurlijk en lost daar door bijna al de haar en hoofdhuid problemen op met natuurlijke producten. Voor bijna elk probleem is er een product dat de oplossing kan zijn. Zoals bij een over gevoelige hoofdhuid met schilfers of plekken kan de propolis de oplossing zijn. Of zoals bij een vette hoofdhuid kan de bain ts de oplossing zijn. Voor haar uitval hebben we ook een hele treatment. Zo ook voor droog en beschadigd haar  gekleurd en gehighlight haar. Wat voor probleem je ook hebt met het haar of de hoofdhuid kunnen we samen een oplossing voor vinden in de Leonor Greyl lijn.