TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting, vanaf 3 Joico producten ontvangt u 30% korting !

Lily Lolo

Goedendag, welkom in de Lily Lolo webshop van Adija. Wij verkopen het gehele Lily Lolo assortiment in onze kapsalon en op onze site. Wij zijn een kapsalon die al jaren gebruik maken van mooie haar verzorgingsproducten zoals joico en sebastian. Daar naast willen wij jullie laten mee genieten met ons mooie make-up merk, Lily Lolo. We helpen u dan ook graag met adviseren van een goed product. Als u ons advies wenst kunt u altijd bij ons terecht in de kapsalon maar ook via de site. Wij willen u graag blij maken met passende producten om uw sterke kanten te laten shinen.                                                                                                           

Lily Lolo is opgericht door Vikki Khan, zij ontdekte onder een van haar reizen, dat ze een liefde voor minerale make-up had. Toch kon ze geen merk vinden wat totaal aan haar verwachtingen voldeed. Hier door besloot Vikki zelf minerale make-up te gaan produceren. Onder tussen is Lily Lolo uitgegroeid tot een award winning make-up merk. Lily Lolo is een prachtig make-up merk, en is zeer populair. Zeker onder de make-up artiesten, beroemdheden en beauty redacteuren over de gehele wereld. Dit omdat het een heel fijn product is om mee te werken en het overigens ook natuurlijk is.

Producten 1-32 van 158

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-32 van 158

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lily Lolo is niet alleen fijn om mee te werken of helemaal natuurlijk, het is ook vrij van parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen. Lily Lolo is dier proef vrij en vegan, hierdoor is het dus ook geschikt voor de vegans onder ons. Ook is Lily Lolo zeer geschikt voor de huid, dit doordat er zinkoxide in producten zit. Dit is een antibacteriële stof waar die de conditie van de huid verbeterd. De producten geven een egale dekking en zijn zeer gepigmenteerd. Dit alles zonder dat het aan voelt als een laagje op de huid. Het laat de huid ademen waar door het ook geschikt is voor de acne huid.  Het is dus zeker geschikt voor alle huidtypes, van een droge tot een vette huid.

Lily Lolo is een make-up merk, op basis van de natuurlijke jij. Met natuurlijke make-up willen we graag je mooiste jij tevoorschijn halen. Je mooiste punten in je gezicht nog net iets meer naar voren halen. Dit kan dan ook wel met meerdere merken maar toch, Lily Lolo blijft voor ons de nummer één. Bij ons in de kapsalon/webshop kun je dan ook van dit mooie product profiteren. Wij als team willen graag een ieder blij maken met deze prachtige producten.