Antipodes Saviour Balm Tube

SKU
antipodessaviour
Op voorraad
€ 19,00
-
+
Overzicht
Wat is het?
Een krachtige multi functionele huidbalsem. Biedt redding aan allerlei huidproblemen. Perfect voor de hele familie!
Helpt bij: geïrriteerde huid, verzachten van schaafwonden, herstelt droge, gebarsten huid, herstelt kloofjes in de lippen, beschermt na het scheren, zorgt voor natuurlijke babyverzorging, verlicht pijnlijke spieren, hydrateert de huid tijdens de vlucht, verlicht zonnebrand.
Inhoud: 30ml 
Voor meer product en ingrediëntinformatie zie onderaan de pagina.
De rijkste oliën uit de natuur zijn vermengd met  de geweldige antibacteriële en schimmeldodende helende eigenschappen van Totara en Australische Tea tree, terwijl de anti-oxidantrijke Echinacea en Vinanza Grape® helpen de cel vernieuwing en herstel van de huid te optimaliseren.
Helpt bij: verzachten van schaafwonden * herstelt droge, gebarsten huid * herstelt kloofjes in de lippen * beschermt na het scheren * zorgt voor natuurlijke babyverzorging * verlicht pijnlijke spieren * hydrateert de huid tijdens de vlucht * verlicht zonnebrand
Wetenschappelijk aangetoond dat het de synthese van type III collageen productie in de huidcellen stimuleert tot 95%!
Dagelijks ritueel: Laat zacht worden tussen de vingers en breng aan op een schone, droge huid, op de probleemgebieden van  gezicht, lippen of lichaam  Regelmatig opnieuw aanbrengen. Perfect voor het hele gezin. 
Schoonheidselementen: Totara * Tea tree * Vinanza Grape®
Pure plantengeur: neutraal
Inhoud: 30ml.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antipodes Saviour Balm Tube
Uw waardering