TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

Antipodes Ananda Rich Gentle Toner

Op voorraad
SKU
9421900569892
Wat is het?
Deze frisse en hydraterende tonic geeft rust aan de gestreste, droge en beschadigde huid. Harper's BAZAAR Beauty Awards 2012 Winnaar.
Deze unieke lotion bevat een rijkdom aan natuurlijke mineralen, afkomstig van 15,000 jaar oud Waiwera bronwater. Dit aller-zuiverste water is vervolgens gemengd  met botanische extracten van superieure kwaliteit. Ontdek zelf het effect van exquise Bulgaarse rozen essence. Duizenden, handgeplukte bloemen zijn nodig om slechts een kleine hoeveelheid kostbare rozenolie te verkrijgen.
Dermatalogisch goedgekeurd voor de gevoelige huid & geschikt voor de geirriteerde & door zon beschadigde huidcondities.
Inhoud: 100ml.
Voor meer product en ingrediëntinformatie zie onderaan de pagina.
€ 34,00
Geeft rust aan de gestreste huid. Harper's BAZAAR Beauty Awards 2012 Winnaar.
Deze unieke lotion bevat een rijkdom aan natuurlijke mineralen, afkomstig van 15,000 jaar oud Waiwera bronwater. Dit aller-zuiverste water is vervolgens gemengd  met botanische extracten van superieure kwaliteit Ontdek zelf het effect van exquise Bulgaarse rozen essence. Duizenden, handgeplukte bloemen zijn nodig om slechts een kleine hoeveelheid kostbare rozenolie te verkrijgen.
Dermatalogisch goedgekeurd voor de gevoelige huid & geschikt voor de geirriteerde & door zon beschadigde huidcondities.
Schoonheidselementen
Mamaku black fern - zwarte varen - een genezend product dat al eeuwen door de Nieuw Zeelandse Maori wordt gebruikt. Dit levendige essence werkt doelmatig aan celvernieuwing. Het helpt ook bij het hydrateren, verzachten en verstevigen van de huid en de regulering van de talgproductie, alsmede het voorkomen van vochtverlies.
Raspberry seed oil - frambozenolie - is een botanisch extract wat van nature is behept met een breedspectrum zonbescherming en filtert UVA zonlicht.
Waiwera mineral water - 's werelds beste gebottelde water, Waiwera vangt dit natuurlijke mineraalrijke artesische water bij de bron op, een oude waterbevattende grot op het Noordeiland van Nieuw Zeeland, en is één van de belangrijkste in de Stille Zuidzee. Het water komt diep uit de aarde en is rijkelijk gevuld met een verscheidenheid aan heilzame mineralen. Megnesium- en calciumzouten zijn in het bijzonder een waardevolle manier om voedingsstoffen en anti-oxidanten te leveren aan de opperhuid. Antipodes gebruikt het om in te spelen op de droge tekenen van veroudering en omdat het zorgt voor een krachtige impuls aan de hydratatie van de huid, bovendien is het perfect voor de gevoelige of lichtgevoelige huidaandoeningen.
Pure Plantengeur: Bulgaarse roos.
Dagelijks ritueel
Spray meerdere malen per dag over uw gezicht en hals voor een onmiddellijke vocht herstellende impuls. Biedt tevens een verzachtende ondersteuning tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
100ml.
Meer informatie
ean 9421900569892
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © Adija | Tel 0527 686 105