TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

Antipodes Divine Avocado & Rosehip Face Oil

Wat is het?
Intens rijke gezichtsolie die de gestreste en zonbeschadigde huid voedt en verfrist. De suprieure collageenbevorderende werking van avocado- en rozenbottel olie bieden liefdevolle aandacht voor vlekjes, rimpeltjes, beschadiging door de zon en littekens.
Perfect voor de droge gestreste huid, maar ook zeer geschikt voor vette huidcondities, omdat de plantoliën helpen de natuurlijke talgproductie te balanceren. Jasmijn en zoete sinaasappel zorgen voor de heerlijke geur. 
Inhoud: 30ml.
Voor meer product en ingrediëntinformatie zie onderaan de pagina.
€ 37,00
Intens rijke, maar niet vette gezichtsolie. Biedt liefdevolle aandacht voor vlekjes, rimpeltjes, beschadiging door de zon en littekens. Perfect voor de droge gestreste huid, maar ook zeer geschikt voor vette huidcondities, omdat de plantoliën helpen de natuurlijke talgproductie te balanceren.
De superieure collageenbevorderende werking van avocado-olie helpt om  lijntjes, ouderdomsvlekken en littekens te verminderen. Perfect geschikt als een essentiële dagelijkse verzorging voor de huid en heeft een heerlijke plantengeur van jasmijn en zoete sinaasappel.
Het is klinisch bewezen dat dit product de type I collageenproductie tot 51% stimuleert in de huidcellen.
Schoonheidselementen
Avocado olie - hoge chlorofyl waarden; de speciale anti-oxidant uit de natuur die helpt vrije radicalen op te ruimen. Kenmerk van phytosterolen, een groep plantingrediënten die bescherming bieden tegen het vochtverlies in de hid en die de lioiden absorberen, dat natuurljke zonwerende eigenschappen bevat, hoger dan aangetroffen in andere plantoliën.
Rozenbottelolie - rozenbottelolie bevat 80% essentiële vetzuren; waarvan grotendeels linolzuur (40-46%) en linoleenzuur (33-40%) maar ook oliezuur (15-17%) en palmtine vetzuren (3-4%). Van rozenbottelolie is bekend dat het zeer goede herstellende, herstructurerende, verzachtende, verzorgende en beschermende eigenschappen heeft.
Dagelijks ritueel
's Morgens en 's avonds aanbrengen door lichtjes in te masseren in het gezicht, nek en hals. Een geweldige basis voor make-up.
Ideaal voor vette huidcondities omdat de beste pure plantenoliën gebruikt worden en plantoliën helpen de eigen natuurlijke talgolieproductie te balanceren en reguleren. Ook ideaal voor een droge en gestreste huid. Aanbevolen voor de meeste huidcondities.
30ml.
Meer informatie
ean 94184006
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105