TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

K-Pak Color Therapy Luster Lock Glossing Oil

 
Wat is het:
De Color Therapy Styling Oil beschermd je haar tijdens het föhnen, zorgt voor glans, kleurbescherming en je haar is sneller droog. 
 
Inhoud: 63ml
 
 
 
€ 36,19
Wat is het:
 
De Color Therapy Styling Oil beschermd je haar tijdens het föhnen, zorgt voor glans, kleurbescherming en je haar is sneller droog. (Dit komt door een speciale technologie, bij ons in de salon ervaren we dat het echt werkt!) 
De olie mag aangebracht worden in handdoekdroog haar voor bescherming tijdens het föhnen. Voor extra glans en hydratatie kan de olie in droog haar aangebracht worden. 
De color Therapy Styling Oil is ook zeer geschikt voor krulhaar. In combinatie met de Joiwhip zorgt de olie voor extra glanzende en gehydrateerde krullen.
 
Hoe werkt het:
De Quadrabond Peptide Complex geneest de beschadigde delen van het haar. De combinatie van drie rijke oliën argan- , manketti- en teunisbloem olie geeft het haar kracht, glans en zachtheid. 
 
 
Gebruik: breng 1 á 2 pompjes aan in je handpalm, verdeel het en breng het aan in handdoekdrooghaar, begin hierbij bij de haarpunten. 
Laat het natuurlijk opdrogen of föhn het haar. Style het haar naar wens. Eventueel kun je nog 1 á 2  druppels nog aanbrengen in droog haar voor extra glans en hydratatie.
Inhoud: 63ml
Meer informatie
ean 7446951521
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105