TIJDELIJKE ACTIE: Bij 2 Joico producten ontvangt u 20% korting !

Sebastian Professional

Goedendag, welkom in de Sebastian webshop van Adija. Wij verkopen het hele assortiment van Sebastian op deze webshop en bieden daarbij korting aan op de adviesprijs. We zijn zelf een bedrijf dat al vele jaren in de praktijk werkt met Sebastian, en dus kunnen we je altijd van goed advies voorzien, mocht je er niet uitkomen welk product voor jou geschikt is. We staan graag voor je klaar en zien er naar uit om je blij te maken met de heerlijke Sebastian producten.

Ik ga jullie meenemen naar een klein stukje geschiedenis van Sebastian. Geri Cusenza en John Sebastian zijn de oprichters van Sebastian. Begin de jaren’70 waren ze vastberaden om grenzen te verleggen en een generatie van flower power naar fearless hairfashion te leiden. Sebastian wordt gerechtvaardigd door deze hoofdregel van fearless ofwel onverschrokkenheid. Een verlangen naar innovatie en ‘het spel veranderen’ is vanaf het begin de bestaansreden geweest. En is vandaag de dag niet anders.

Producten 1-32 van 81

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-32 van 81

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sebastian is voorzien van prachtige producten, die bij elk type haar weer iets anders aanvullen. We bieden dan ook alle lijnen van Sebastian aan op onze site. Onder andere de twisted, foundation, flow, flaunt, form, cellophanes en de dark oil. Elke lijn voegt weer iets anders toe aan het haar.  De twisted lijn is speciaal voor het gekrulde haar gecreëerd. De foundation lijn is de basis voor het haar. Met shampoo, conditioner en/of een masker ga je weer terug naar de originele staat van het haar. De volgende stap is het gewenste kapsel creëren dat kan met onze andere lijnen van Sebastian. Met de flow lijn kun je een verzorgende en zachte look creëren. Als je meer van glans houd heeft de flaunt lijn geweldige producten. Met de form lijn creëer je hold, model en vorm.  Zo heb je natuurlijk veel keuze in ons assortiment. Dan blijven er nog twee lijnen over de cellophanes zijn prachtige producten die de kleur verrijken. En de dark oil producten zijn een lijn opzich  met een heerlijke sandalwood geur in elk product.

Door de verschillende lijnen in Sebastian kan je dan ook alle kanten op met je haar. Je hoeft natuurlijk niet maar een product te gebruiken je kan ook elke dag een andere look creëren. De producten en lijnen kan je ook combineren hier door krijg je elke keer een ander effect. In onze salon combineren we de producten dagelijks met elkaar.