Sebastian Dark Oil

De Dark Oil lijn van Sebastian bestaat uit producten die geschikt zijn voor alle haartypes.
Dark Oil is een luxe lijn in het Sebastian assortiment. De  producten zijn ook verpakt met een luxe uitstraling, ook zijn ze handig in gebruik.
Ze hebben namelijk een ‘druk knop’ die handig is om de producten te openen en te sluiten

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Dark Oil Conditioner
    Aanbiedingsprijs € 25,59 Normale prijs € 31,99
  2. Dark Oil Shampoo
    Aanbiedingsprijs € 20,39 Normale prijs € 25,49
  3. Dark Oil
    Aanbiedingsprijs € 28,79 Normale prijs € 35,99

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dark Oil bevat kostbare natuurlijke oliën namelijk, sandelhout, cederhout en arganolie. Door deze natuurlijke oliën hebben alle producten een heerlijke volle geur.  De lijn is opgebouwd in vijf verschillende producten. De Dark Oil Shampoo, Dark Oil Conditioner, Dark Oil Mask, Dark Oil Spray, en als laatste waar de lijn mee begon de Dark Oil. Alle producten verdwijnen in het haar, en laten dan ook alleen een prachtig resultaat met een heerlijke geur achter. Doordat de producten  gebaseerd zijn op verschillende oliën krijgt het haar een prachtige glans na het gebruik van de producten. Ondanks dat de producten gebaseerd zijn op olieën word het haar niet vettig of te zwaar. Dit komt doordat Sebastian gebruik maakt van DiffusX technologie, dit houd in dat de olie snel het haar intrekt en het haar voed zonder het te verzwaren.  Bij het gebruik van de shampoo zal zelfs de aanzet iets stug aanvoelen doordat het product de haren goed reinigen. Door de conditioner of masker toe te voegen aan de lengtes, sluiten de haarschubben en voelen die glad en glanzend aan.

Ook voor schoon droog haar zijn de producten ideaal. In de Dark Oil lijn zitten namelijk ook twee producten die daarvoor geschikt zijn. Namelijk de spray en de olie.