TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting vanaf 2 stuks & bij Sebastian producten 15% vanaf 2 stuks !

Sebastian Cellophanes

Sebastian Cellophanes is een kleur en glans behandeling voor alle soorten haartypes. Cellophanes producten bestaan uit natuurlijke grondstoffen en is ammonia en peroxide vrij. Het product is dus meer een spoeling en daardoor tijdelijk in uw haar. Doordat het ontwikkeld is met natuurlijke grondstoffen, is het voor iedere haarsoort en type geschikt. De ammoniakvrije producten laten het haar stralen met een prachtige glans op het haar. Ook beschermd de crème het haar tegen schadelijke invloeden van buiten af en voorkomt het frizzy oftewel pluizig haar. Cellophanes producten behandelen het haar op een zachte manier waardoor er geen beschadigen worden aangebracht aan uw haar door middel van dit product. Hierdoor krijgt het haar een prachtige glans en haalt de onderliggende kleur mooi naar boven. Dit zorgt voor een stralende natuurlijke effect. De semipermanente ammoniakvrije kleur zal vier tot acht weken zichtbaar in het haar blijven. De houdbaarheid hangt af van het feit hoe vaak je het haar wast, en hoe de conditie van het haar is.

De Sebastian Cellophanes bevat twaalf verschillende glansrijke kleuren, namelijk:
-Clear, deze bevat geen pigmenten. Het doel van dit product is het geven van glans en body.

De andere producten bevatten ook veel glans en body maar deze hebben ook nog als toevoeging de kleur pigmenten. Hier onder bevinden zich de kleuren en de uitleg daarvan:
-Ice Blond, dit product is geschikt voor koele blondtinten
-Vanilla Blond, dit product is geschikt voor goud blondtinten
-Honeycomb Blond, dit product is geschikt voor honing en koper blondtinten
-Champagne Blond, dit product is geschikt voor neutrale blondtinten
-Saffron Red, dit product is geschikt voor heldere roodtinten
 -Cinnamon Red, dit product is geschikt voor koper rood tinten
 -Cranberry Red, dit product is geschikt voor de vollere en donkere roodtinten
 -Cassis Red, dit product is geschikt voor paarse rood tinten
 -Caramel Brown, dit product is geschikt voor lichtere warme bruintinten
 -Chocolate Brown, dit product is geschikt voor midden bruintinten
 -Espresso Brown, dit product is geschikt voor koelere bruintinten

 Zo is er voor elk type haar kleur een schikt product van deze lijn Cellophanes van Sebastian.

Kort samengevat, De Sebastian Cellophanes is dus een product dat de kleur van het haar versterkt. Hierdoor krijgt het haar een natuurlijke maar prachtige glans. ondanks dit alles zit er ook nog een bescherming tegen de UV- Straling in.

Het gebruik van dit product is eenvoudig voor u. Was het haar eerst met een verzorgende shampoo voor gekleurd haar. Maak het haar vervolgens handdoekdroog en verdeel uw haar in vier strengen. Begin bij de aanzet van uw haar maar, probeer de hoofdhuid te vermijden. Werk langzaam naar de punten. Als alle lengtes ingezet zijn, dek je het haar af met een stuk doorzichtige folie of een plastic muts. Terwijl het haar bedekt is verwarm je het haar met een föhn voor 15-20 minuten. Laat het haar als volgt rustig afkoelen. Zodra het afgekoeld is was je het haar na met een milde en verzorgende shampoo. Voeg voor de verzorging een conditioner of masker als laatste handeling toe.

Tevens is dit product zowel geschikt voor gekleurd als natuurlijk haar. Al geeft het product meer het gewenste resultaat op gekleurd haar als u de Cellophanes daadwerkelijk gebruikt bij de juiste kleur combinatie met uw haar. Op natuurlijk haar zou het een effect geven van een glans met een hele lichte kleur geving, afhankelijk van welk product u toepast op  het haar. Maar ons eerste advies voor natuurlijk haar zou zijn de clear versie, dit product geeft de meest natuurlijke glans op uw haar. En geeft daardoor een mooie verzorgende look aan uw haar en waardoor het ook weer makkelijker voor u te stylen is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105