TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico & Sebastian producten ontvangt u 20% korting !

Sebastian Flow

De flow lijn van Sebastian is speciaal creërt voor de verzorging van het haar. Het zijn verzorgende stylers. Het haar word zo licht als kasjmier en zacht als zijde. De flow lijn van Sebastian is een unieke lijn, gemaakt met negen botanische ingrediënten. De conditie van het haar word door het gebruik van de flow lijn verbeterd. De haren worden van binnenuit verzorgd en beschermd. Doordat het haar goed verzorgd word, is het makkelijk te restylen.

De flow lijn van Sebastian bestaat uit acht producten. Namelijk de Wipped Creme, Thickefy Foam, Stylixer, Potion9, Potion9 Lite, Taming Elixer, Sublimate, Dark Oil. Deze producten zijn allemaal verpakt in witte verpakkingen. Hierdoor straalt het een schone en zachte uitstraling uit. Hier staat de flow lijn ook voor, haar dat zacht en soepel aanvoelt. Zo krijg je een natuurlijke uitstraling.

Whipped Crème is geschikt voor het drogere haartype, zoals krullen of golvend haar. Het is een zachte romige creme mousse. De whipped creme geeft het haar weer veerkracht en styled het haar lichtjes maar perfect. Ideaal geschikt voor veerkrachtige krullen.

Thickefy Foam is een volume gevende mousse. Het is een gewichtloze haarverdikker. De Thickefy Foam maakt het haar dus voller. De naam zegt het ook al wel “Thickefy”. Doordat het een lichte mousse is word het niet verzwaard. Je haar blijft soepel in het model doordat het niet hard word.

Stylixer is een lichte versteviging voor het haar. De stylixer bestrijd pluis, dit zonder dat het vet word. Het is een soepel product die het haar glad en beweegbaar houd. Hierdoor houd je een natuurlijke uitstraling. Als extra unieks aan dit product van de flow lijn van sebastian, is dit product vrij van SLS, sulfaten en siliconen. Hierdoor verzwaard het dus ook niet.

Potion9 is een unieke treatment op basis van negen botanische ingrediënten. Hierdoor word de conditie van het haar verbeterd. De negen oliën verbeteren de conditie van het haar en beschermd het haar. Hierdoor is het ook makkelijk te restylen en krijgt het haar zijn veerkracht terug.

Potion9 Lite is de spray vorm van de Potion9 ook hier zitten negen botanische ingrediënten in verwerkt, en ook hier zitten ook geen sulfaten of parabenen in. Doordat de Potion9 Lite een spray vorm is, is het een iets milder product dan de Potion9.

Taming Elixer is een crème die het haar zacht en soepel houd. De taming Elixer maakt het haar makkelijk doorkambaar en ontdoet het haar van pluis. Het product is vrij van SLS en sulfaten. Doordat het makkelijk doorkambaar is en vrij van SLS en sulfaten, blijft het haar luchtig en natuurlijk vallen.

Sublimate is een crème die geschikt is voor alle haartypen en je kunt hem in combinatie gebruiken met alle andere producten van de Sebastian lijn. De Sublimate zorgt ervoor dat er een heel dun laagje om de haarvezels. Doordat dit beschermlaagje om het haar zit, heeft lucht vochtigheid geen invloed meer op je haar, en straalt je haar een rijke, gezonde glas uit. Ook geeft Sublimate een mooi glanzend resultaat zonder pluis. De Sublimate is te gebruiken in droog haar dat in tegenstelling tot de andere bovenstaande producten deze zijn allemaal te gebruiken in handdoek droog haar. De Sublimate is dus geschikt voor dagelijks gebruik

Dark Oil bevat argan olie, sandelhout en cederhout. Door de natuurlijke ingrediënten word het haar van binnenuit gevoed. Hierdoor krijgt het een prachtige glans wie wel tot 48 uur aan houd. door de combinatie van de argan olie, sandelhout en cederhout, heeft het product een heerlijk bijzondere geur! De Dark Oil van Sebastian verzwaard het haar niet en beschermd het tegen UV-straling.

9 producten

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Potion 9
  Potion 9
  Aanbiedingsprijs € 28,79 Normale prijs € 35,99
 2. Whipped Crème
  Whipped Crème
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 3. Thickefy Foam - 190 ml
  Thickefy Foam - 190 ml
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 4. Potion 9 Lite - 150 ml
  Potion 9 Lite - 150 ml
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 5. Stylixir - 150 ml
  Stylixir - 150 ml
  Aanbiedingsprijs € 24,16 Normale prijs € 30,20
 6. Taming Elixir - 140 ml
  Taming Elixir - 140 ml
  Aanbiedingsprijs € 25,19 Normale prijs € 31,49
 7. Taming Elixir - 500 ml
  Taming Elixir - 500 ml
  Aanbiedingsprijs € 62,96 Normale prijs € 78,70
 8. Dark Oil
  Dark Oil
  Aanbiedingsprijs € 28,79 Normale prijs € 35,99
 9. Sublimate
  Sublimate
  Aanbiedingsprijs € 21,59 Normale prijs € 26,99

9 producten

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105