TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico & Sebastian producten ontvangt u 20% korting !

Sebastian Form

De producten van de Form lijn van Sebastian zijn vormende stylers voor hold, model en vorm. Met deze producten kun je de haartextuur veranderen en jezelf een compleet andere style geven hierdoor kun je je persoonlijkheid versterken. De producten zijn geschikt voor mannen en vrouwen met alle soorten haartypen . De Sebastian Form lijn zorgt voor de laatste touch aan het haar en een mooie afwerking.  

De Sebastian Form lijn is de grootste lijn in de Sebastian lijn. Het bestaat uit 16 producten. Deze lijn is ook echt gericht op de finishing touch, de laatste handeling bij het creëren van het perfecte kapsel. Deze lijn is samen heel goed te gebruiken met de Flaunt lijn. De Flaunt lijn heeft als doel het geven van glans aan het haar. Dus de Sebastian Form producten geven het structuur aan het haar, en de Flaunt producten geven glans aan de haar lokken. Zo Creëer je het perfecte kapsel.

Texture Maker is een spray met zeezoutkristallen. Dit product geeft het haar textuur. Het is een non-aerosol product. Dit houd in, dat als je de drukknop van de spray indrukt, dat er een kortstondige, doelgerichte, nattere spray uitkomt. Het geeft een medium hold aan het haar. Het haar word stugger bij het aanbrengen, hierdoor kun je veel gewenste resultaten behalen.

Texturizer is een gel voor het aanbrengen op handdoek droog haar. De proteïne gel geeft het haar textuur en volume. Het product Texturizer bevat soja en tarwe proteïnen, hierdoor krijg je een veerkrachtige finish. Het product is geschikt voor zowel krullen als stijl haar.

Eruptek heeft als uniek ingrediënten vulkanisch as. Hierdoor krijg je  explosief volume en textuur. De Eruptek van Sebastian is geschikt voor alle haartypen. Het geeft een mat effect op het kapsel dat heel de dag eenvoudig te hermodelleren is. Het product breng je aan in handdoek droog haar. En je brengt het haar in model door middel van te föhnen.

Resintek is een vloeibare hars. Het product geeft het haar een glanzende, hermodelleerbare hold. Het is geschikt voor alle haartypen.

Microweb Fiber is een veelzijdig soepel product. Het is een soepele stylingpaste die de haren vormgeven. De Microweb Fiber geeft alle haartypen en elke haarlengte weer een flexibele en soepele vorm. Het product is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

Drynamic+ is de droogshampoo van de Sebastian lijn. De Drynamix+ absorbeert de olie uit het haar, hierdoor word het haar weer opgefrist als het haar wat vetter aanvoelt. Doordat het product het haar weer wat stugger maakt, kun je in je haar meer textuur en volume creëren.

Molding Mud  is een glansrijke paste. Het product is geschikt voor het iets dikkere haar. Met de Sebastian Molding Mud kun je jouw favoriete look creëeren.  Ook is het goed hermodellerbaar, met het toevoegen van beetje water aan het haar kun je het haar weer goed in model kneden.

Craft Clay is een matte textuur maker met een matte finish en een natuurlijke hold. Geschikt voor half lang tot kort haar. De craft clay moet je aanbrengen op kort haar.

Matte Putty is een zachte paste met een mat resultaat. Het product is hydraterend en is kneedbaar. Daardoor is het een veelzijdig product.

Mousse Forte is een stevige mousse voor een sterke hold. De mousse heeft een hittebeschermende werking. Doordat de Mousse heat protection heeft, word het haar goed beschermd voor de hitte van föhnen en stylen met hitte bronnen. De Mousse Fort is zeer geschikt voor golvend of krullend haar. Het houd het pluis goed onder controle. Het is dus een anti-frizz product.

Volupt spray heeft een speciale technologie die het haar vanaf de aanzet omhoog lift. Dat houd in dat het haar volume krijgt vanaf de hoofdhuid.  De Volupt spray is een ideaal product voor de mensen met wat fijner haar.  Door het product te schuden word de 2-fasenformule geactiveerd. De twee fasen zorgen ervoor dat het haar zijn volheid krijgt zonder dat het haar stug gemaakt word. Het behoud zijn zachtheid dus. De Volupt spray van Sebastian bied tot wel 75% meer volume het word geactiveerd door middel van te föhnen.

Liquid Steel is een gecontroleerde styler voor een sterke hold. het product maakt het haar lang houdbaar met een prachtige glans. De liquid steel is te gebruiken voor het af te stylen. Het product is vrij van SLS, Sulsfaten en Parabenen.

Gel Forte is een gel met een sterke hold. het product geeft een optimale stevigheid. Het is geschikt voor elk haartype.

Als laatste hebben we de hairsprays de laatste touch van het haar. In de Form lijn hebben ze drie soorten hairsprays.  De zero gravity, re-shaper, shaper fierce. Alle hairsprays zijn goed uitborstelbaar alle hairsprays zijn geschikt voor alle haartypes. Het verschil van de hairsprays is de stevigheid de zero gravity is een zachte spray voor een lichte controle. De re-shaper is iets steviger deze is iets steviger dan de zero gravity maar toch zachter dan de shaper fierce. Je kunt namelijk de re-shaper goed buigen en vorm laten maken. De sterkste hairpray is de shaper fierce deze lak is geschikt voor een stevige houdbaarheid.

17 producten

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Craft Clay
  Craft Clay
  Aanbiedingsprijs € 19,19 Normale prijs € 23,99
 2. Microweb Fiber
  Microweb Fiber
  Waardering:
  93%
  Aanbiedingsprijs € 21,59 Normale prijs € 26,99
 3. Re-Shaper
  Re-Shaper
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 4. Molding Mud - 75 ml
  Molding Mud - 75 ml
  Aanbiedingsprijs € 19,99 Normale prijs € 24,99
 5. Volupt Spray
  Volupt Spray
  Aanbiedingsprijs € 24,79 Normale prijs € 30,99
 6. Shaper Zero Gravity
  Shaper Zero Gravity
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 7. Mousse Forte
  Mousse Forte
  Aanbiedingsprijs € 23,19 Normale prijs € 28,99
 8. Drynamic+
  Drynamic+
  Aanbiedingsprijs € 23,19 Normale prijs € 28,99
 9. Texturizer
  Texturizer
  Aanbiedingsprijs € 25,19 Normale prijs € 31,49
 10. Texture Maker
  Texture Maker
  Aanbiedingsprijs € 24,79 Normale prijs € 30,99
 11. Shaper Fierce
  Shaper Fierce
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 12. Matte Putty - 75 ml
  Matte Putty - 75 ml
  Aanbiedingsprijs € 19,99 Normale prijs € 24,99
 13. Gel Forte - 200 ml
  Gel Forte - 200 ml
  Aanbiedingsprijs € 19,99 Normale prijs € 24,99
 14. Liquid Steel - 140 ml
  Liquid Steel - 140 ml
  Aanbiedingsprijs € 24,79 Normale prijs € 30,99
 15. Eruptek - 75 ml
  Eruptek - 75 ml
  Aanbiedingsprijs € 28,79 Normale prijs € 35,99
 16. Shaper iD herwerkbare structuur Spray
 17. Shaper iD herwerkbare structuur Spray 50ml

17 producten

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105