TIJDELIJKE ACTIE: Op alle Joico producten ontvangt u 20% korting !

Sebastian Foundation

De foundation lijn van Sebastian bestaat onder andere uit shampoos, conditioners en maskers.  De basis van Sebastian is dus ook de foundation lijn. Alles begint bij het begin dat telt ook voor je haar. Het maakt niet uit wat je met je haar wil bereiken, het begint bij de shampoo. Daarom heeft Sebastian voor alle haar types verschillende shampoos. De een voor het creëren van volume en de ander voor het kleurbehoud zo zijn er meer mogelijkheden. De lijn bestaat uit de volgende onderdelen hydre, penetraitt, trilliance, volupt, color ignite mono, color ignite multi, dark oil, effortless en de twisted. Het haar heeft altijd een shampoo en conditioner of masker nodig. De shampoo reinigt het haar doormiddel van de haarschubben te openen en de restanten van de producten die nog in het haar zitten te verwijderen. Door dat de haar schubben open staan kunnen de verzorgende extracten  zich in het haar vermengen. Vervolgens heeft je haar dan een conditioner of masker nodig. Deze twee producten sluiten de haar schubben weer zodat de verzorgende stoffen in het haar gesloten worden. Het verschil tussen de conditioner en het masker is dat de conditioner lichter is als het masker.

De hydre lijn bestaat uit een intens voedende formule. Waaronder een shampoo, condioner en masker. De hele lijn gaat om de vocht balans van het haar op pijl weer te krijgen. Het haar krijgt doormiddel van gebruik van de shampoo het vocht wat het haar nodig heeft weer binnen. Vervolgens sluit de conditioner of het masker het vocht weer vast in het haar. De hydre lijn  zorgt voor zijdezachte body en glans. De lijn is vooral geschikt voor vocht arm, krullend en statisch haar.

De penetraitt lijn versterkt en hersteld het haar tot in de punt. Voor een zijde zachte en super sterke style. De lijn is een echte rescue kit voor beschadigd en chemisch behandeld haar. De penetraitt zorgt er voor dat je haar weer sterk en veerkrachtig aan voelt. Deze lijn is geschikt voor alle haartypes die extra verzorging nodig hebben.

De Trilliance lijn is de meest reinigende lijn van sebastian. Hij reinigt het haar tot diep van binnen en geeft weer mooie glans aan het haar. Hij polijst en egaliseert je mooie lokken voor optimale lichtreflectie. Deze lijn is geschikt voor alle haartypes zowel man als vrouw.

De volupt lijn is ten opzichte van de andere lijnen ook verzorgend maar geeft gelijk ook een zachte volume. Het haar blijft na het wassen heerlijk luchtig en licht aanvoelen. In combinatie met de volupt spray krijg je tot wel 75 procent meer volume. Wil je een heerlijke volume boost dan ben je bij de volupt lijn op de goeie plek. Deze lijn is geschikt voor iedereen die een extra volume boost nodig heeft.

De color ignite mono en de color ignite multi zijn specifiek ontwikkeld voor kleur behoud. Op het moment dat je haar gekleurd is en je kleur het belangrijkst voor je is. Dan is een conditioner een echte must. De zure PH waarde zorgt er voor dat de haarschubben gesloten worden en de kleur behouden word. De twee lijnen zijn speciaal ontwikkeld voor kleur behoud. En om verzorging te bieden daar waar nodig is. Zonder dat de producten een verzwarend gevoel geven. Het verschil tussen de producten is dat de color ignite mono voor een gehele kleur is waar maar een tint is gebruikt. En de color ignite multi is ontwikkeld voor meerdere kleuren in het haar zoals als er gewerkt is met highlights.

De dark oil is een lichtgewicht lijn die verwerkt is met de heerlijke geur van sandalwood. De lijn bied verzorging met een heerlijke beleving door de geur van sandalwood. Deze lijn is geschikt voor iedereen de een heerlijke geur beleving zoekt in een product en kan voor dagelijks gebruik.

De effortless lijn bevat 3 ver ge ontwikkelde producten. Met deze producten kan je gemakkelijk een stevige textuur in het haar brengen. Ook kun je meerdere looks creëren met onze effortless producten. De efortless lijn is geschikt voor alle haartypes, dagelijks gebruik, herwerkbare textuur en medium hold.

De sebastian Twisted lijn geeft een extra boost aan krullend haar. De twisted producten zorgen er ook voor dat de krul weer her activeert.  De uitgebreide lijn bied het golvende en krullende haar veel verzorging, veerkracht en een gezonde glans zonder dat het het haar verzwaard.

Producten 1-32 van 35

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Dark Oil Shampoo
 2. Dark Oil Conditioner
 3. Twisted Elastic Detangler Conditioner
 4. Twisted Elastic Cleanser Shampoo
 5. Twisted Elastic Treatment
 6. Volupt Shampoo
 7. Penetraitt Shampoo
 8. Hydre Shampoo
 9. Penetraitt Conditioner
 10. Volupt Conditioner
 11. Hydre Conditioner
 12. Color Ignite Multi Shampoo
 13. Penetraitt Masque
 14. Color Ignite Multi Conditioner
 15. Color Ignite Mono Shampoo
 16. Hydre Treatment
 17. Color Ignite Mono Conditioner
 18. Trilliance Shampoo
 19. Trilliance Conditioner
 20. Twisted Elastic Cleanser Shampoo 1 LITER
 21. Twisted Elastic Detangler 1 LITER
 22. Twisted Elastic Treatment 500ml
 23. Hydre Shampoo 1 LITER
 24. reset shampoo
 25. Reset anti-residu reinigings Shampoo 50ml
 26. reset liter
 27. Preset textuur gevende Conditioner
 28. Preset textuur gevende Conditioner 50ml
 29. Preset textuur gevende Conditioner 1 LITER
 30. Hydre Conditioner 1 LITER
 31. Volupt Shampoo 1 LITER
 32. Volupt Conditioner 1 LITER

Producten 1-32 van 35

32
 • 16
 • 32
 • 48
 • 64
 • Alle
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
Copyright © Adija | Tel 0527 686 105