Sebastian Twisted

De Twisted lijn is een speciale lijn van Sebastian. Deze lijn is gericht voor het krullende haar. De

Twisted lijn geeft de krullen weer veerkracht en elasticiteit . Het haar word door deze lijn goed verzorgd.

Dit komt omdat in de producten van Twisted het Flexi Alg ™ -compex zit.  Dit is een technologie met carageen ( rood zeewierextract ) wie de krullen dezelfde elasticiteit en flexibiliteit geeft als onderwaterplanten. Een originele mix van Carageen, Panthenol en Glycerine. Dit biedt het haar weer elacticiteit, veerkracht, hydratie, bescherming tegen pluis en ligt de nadruk op een prachtige krul.

Deze lijn  van Sebastian bestaat uit zes onderdelen. Namelijk, de Twisted Shampoo, Twisted Conditioner, Twisted Treatment, Twisted Lifter Foam, Twisted Reviver Spray, Twisted Magnifier Cream.

Twisted Cleansing Shampoo reinigt het haar op een unieke wijze. Het opent de haarschubben zodat het product tot diep in het haar gereinigd en verzorgd word. Dit gebeurd met de bijzondere ingrediënten en het Flexi Alg™ complex. Na het spoelen van de shampoo gebruik je de bijbehorende conditioner of de treatment van de Twisted lijn, om de haarschubben weer te sluiten en de nodige proteïnes in het haar toe te voegen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Twisted Elastic Treatment 500ml
  Aanbiedingsprijs € 90,61 Normale prijs € 113,26
 2. Twisted Elastic Detangler 1 LITER
  Aanbiedingsprijs € 92,64 Normale prijs € 115,80
 3. Twisted Elastic Cleanser Shampoo 1 LITER
  Aanbiedingsprijs € 73,48 Normale prijs € 91,85
 4. Twisted Curl Lifter Foam
  Aanbiedingsprijs € 23,99 Normale prijs € 29,99
 5. Twisted Elastic Treatment
  Aanbiedingsprijs € 28,39 Normale prijs € 35,49
 6. Twisted Curl Reviver Spray
  Aanbiedingsprijs € 17,99 Normale prijs € 22,49
 7. Twisted Elastic Cleanser Shampoo
  Aanbiedingsprijs € 20,39 Normale prijs € 25,49
 8. Twisted Elastic Detangler Conditioner
  Aanbiedingsprijs € 25,59 Normale prijs € 31,99
 9. Twisted Curl Magnifier Cream
  Aanbiedingsprijs € 27,19 Normale prijs € 33,99

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Twisted Conditioner is een dagelijks ontwarrende conditioner. Zacht haar zonder klitten is namelijk de perfecte basis om je krullen te modelleren en te stylen. Dit product word ook wel de Twisted Elastic Detangler genoemd. Het product breng je aan na het wassen met de Twisted Cleansing Shampoo. Het haar is dan gereinigd en klaar voor de verzorging. Het product definieert Krullen, geeft veerkracht, hydrateert het haar, maakt het haar handelbaar, maakt het haar Zacht, ontklit het haar en Verbetert Elasticiteit van het haar.

 

Twisted Treatment is geschikt voor de krullen wie net wat extra verzorging nodig hebben. Meestal is dit bij de wat dikkere haren. Dit product word ook wel de Twisted Mask genoemd. Het geeft een intensieve hydratatie wat het haar ook weer sterker maakt. Dit product kun je afwisselen met de Twisted Conditioner. De treatment is geschikt om 1 a 2 keer per week te gebruiken, net wat haar nodig heeft. Het product definieert Krullen, geeft veerkracht, hydrateert het haar, maakt het haar handelbaar, maakt het haar Zacht, ontklit het haar en Verbetert Elasticiteit van het haar.

 

Twisted Curl Lifter Foam is geschikt om te gebruiken na het wassen en conditioneren. Het versterkt de haar elasticiteit en gaat het haar pluis tegen. Het geeft de krul volume en definieert hem. Het product plakt niet en word niet hard. De Twisted Curl Lifter Foam geeft een sterke hold aan het haar met een natuurlijke uitstraling. Het haar heeft dus een lange houdbaarheid.

 

Twisted magnifier cream polijst en definieert je krul zonder het te verzwaren te verstijven of hard maken. De Twisted Magnifier Cream geeft een medium hold aan het haar dit geeft een zachte natuurlijke uitstraling.

 

Twisted Reviver Spray blaast je haar weer nieuw leven in. De Twisted Reviver Spray is namelijk geschikt om je krullen weer te restylen. De spray activeert de vorm van de krul weer. Geeft het haar een zachte definitie en houd de krul de rest van de dag pluis vrij. De Twisted spray heeft een medium Hold.