Teun Kapitein

Het verhaal achter Teun Kapitein en zijn team

   

Teun Kapitein

Eigenaar, Topstylist, Schoonheidsspecialist, Visagist

Een stukje geschiedenis

Teun Kapitein is geboren en getogen op 25-06-1971 op het historisch voormalige eiland Urk. Hij is opgegroeid in een gezin met 2 broers en 2 zussen. Al op jonge leeftijd wist Teun wat hij in de toekomst wilde doen, dit was het mooier maken van mensen. Die droom ging hij uiteindelijk realiseren toen hij 20 jaar was. Zijn toekomst is toen begonnen op de particulieren kappers dagschool.

Als leerling kapper begonnen en stage gelopen bij onder andere Kees en Leffa de Bruin in Lemmer, zij hebben voor Teun de basis gelegd van zijn toekomstige beeld en visie op haar en uiterlijk. Hier is hij ze nog steeds dankbaar voor. Toen hij volleerd kapper was, was Le Comte en Weilers een logische volgende stap voor Teun om zo ook professioneel visagist te worden.

Nadat hij dit voltooid had heeft hij zijn verdere loopbaan voortgezet als freelance topstylist en visagist voornamelijk in t'Gooi en Amsterdam , zo heeft hij in die jaren veel ervaring opgedaan, in de professionele kapper en visagie wereld heeft hij o.a. meegewerkt aan shoots en shows. Hij heeft bijvoorbeeld in het artistieke team gewerkt van de Haute Coiffure Francaise en daarmee meegewerkt aan verschillende shows in diverse landen. Later in deze periode, heeft Teun nog een opleiding gedaan voor huidspecialist en heeft zich gespecialiseerd in onder andere anti-aging en acne behandelingen.

Waarom Teun een succesvolle kapper is met een vaste klantenkring, komt omdat hij een kapsel creeërt bij zijn klanten die zijn of haar uitstraling versterkt. Dit kan alleen als je veel verstand en een goed gevoel hebt voor vorm, haar en huid. Hij doet dit alles met jarenlange ervaring en een grote liefde en interesse voor vele verschillende mensen. Doordat al zijn partners in de salon door Teun zelf getraind worden heeft ieder individu zijn kwaliteiten en dragen ze allen dezelfde visie uit.


Corina Rensink Emma Romkes Rika Woord Jannie Loosman Geke Romkes Lydia Post Marianne Wakker
Kapster / Topstylist Kapster / Haarstylist Kapster / Topstylist Kapster / Topstylist Kapster / Topstylist Kapster / Haarstylist Schoonheidsspecialist, visagist